Kész cég EU-s adószámmal

2990€

Magyarországi ügyfeleink számára egymértelműen a legérdekesebb és legtöbbet felhasznált vállalkozási forma az ÁFA-ra regisztrált ready-made cégek vásárlása. Napjainkban hazai de külföldi ügyfelek számára is nagyon igényes az ÁFA-regisztráció. Gyakran előfordul, hogy a szlovákiai NAV az ÁFA-regisztrációnál hatalmas összeget igényel. A szlovákiai NAV a magyarországi ügyfeleket számos esetben veszélyes kérelmezőnek tekinti, ezért is a legmegfelelőbb döntésnek bizonyul ha kész ÁFA-regisztrációval rendlekező céget vásárol.

business
graphic
man

Miért is jó ÁFÁ-s céget vásárolni?

Amennyiben EU-s tagországban szeretne vásárolni, olyan cégtől, amely szintén EU-s adószámmal rendelkezik, 0%-os ÁFÁ-val teheti ezt meg, azaz a cég nettóban vásárolhat más EU-s tagországokból, így magyar cégektől is. Áru eladáskor ugyanez a rendszer működik, cége az EU-s tagországokba EU-s adószámmal rendelkező cégeknek ÁFA nélkül adhatja el termékeit. Így a raktárkészletben nem áll az ÁFA összege. Ez a partnereinek is sokkal előnyösebb, ugyanis nem kell az ÁFÁ-t fizetni.

Sokaknak fejtörést okoz a vállalkozási forma kiválasztása. Pár pontban szeretnénk összefoglalni, milyen sajátosságai vannak az ÁFA fizetésre és a nem ÁFA fizetésre regisztrált cégnek:

ÁFA fizetésre regisztrált cégek

Rózsaszín adókártyás cég
Vétel-eladás 0% ÁFA (EU-s adászámmal rendelkező cég)
A raktárkészletben nem áll az ÁFA
A céges gépjárművek ÁFA összege visszaigényelhető

Nem ÁFA fizetésére regisztrált cégek:

Fehér adókártyás cég
Vásárláskor Mo.-ról nem fizet 27%-os ÁFA-t, hanem csak Szlovákiában fizeti a 20%-os ÁFA-t
Átláthatóbb a szlovák adórendszer, kissebb az adóteher

Ezen cégek eladás céljából lettek megalapítva, nem rendelkeznek semmilyen múlttal vagy kötelezettséggel. ÁFA- fizetésre regisztrált cégeink EU-s adószámmal rendelkeznek (rózsazsín kártya), így az iratok aláírása után az ügyvezető megkezdheti tevékenységét. Székhelyet és könyvelést biztosítunk Rimaszombatban és Komáromban, de kínálunk egyéb városokat is.

Ebben a hónapban érdemes céget vásárolni, ugyanis magyarországi ügyfeleink számára az ÁFA-regisztrációval rendelkező cégekhez kedvezményesebben juthat hozzá!

Mivel a szlovákiai cégek egyik alapvető tulajdonságai közé tartozik, hogy szlovákiai székhellyel kell hogy rendelkezzen, így eladásra várakozó cégeink székhelyét ügyfél kívánsága szerint két helyen biztosítjuk. De érdeklődés esetén más városokban is kínálunk székhelyet.

Székhely árak:

Rimaszombat

25€/hó

Komárom

30€/hó

ÁFA- fizetésre regisztrált Ready-made cégek vásárlása

Mivel Ügyfeleinknek a legkényelmesebb szolgálgatásokat szeretnénk nyújtani, összefoglaltuk négy pontban, milyen lépésekkel jár az ÁFA-fizetésre regisztrált Ready-made cégek megvásárlása:

Kérdeznék
Érdeklődöm