Rólunk

Cégünk immár negyedik éve foglalkozik cégalapítással és azok eladásával Szlovákia határain belül. Ezen évek alatt több mint 200 cég sikeres megalapításában és eladásában vállaltunk döntő szerepet, ezzel is biztosítva cégünk megbízhatóságát. A cégalapítás illetve cégeladás jogi szakértelmet és jogi tapasztalatokat igényel, ezeket megszerezve váltunk mi is sikeres céggé.

Gyakorlott szakemberekből felépülő csapat

Teljeskörű ügyintézést vállalunk, kulcsra kész szlovák kft-t Ügyfeleinknek

Színvonalas ügyintézés és konzultáció

Székhelyszolgáltatás szlovák kft részére Szlovákia külömböző városaiban

Garantáljuk 100 %-os elégedettségét

Magyarul beszélő könyvelőnő, akár egy helyen cége székhelyével

Magyarországi partnereink számára teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk cégalapítás, illetve cégvásárlás keretein belül. Ezen szolgáltatásaink természetesen bárki számára elérhetőek az ország teljes területén. Szeretne saját céget Szlovákiában, de nem tudja hogyan vagy hol kezdjen hozzá? Mi vagyunk az ideális döntés az elkezdéshez.

Mivel székhelyünk Észak-Magyarország határától mindössze 25km-re Rimaszombatban (Rimavská Sobota) található, így bármikor szivesen várjuk Önöket irodánkban. Ha nincs ideje ide utazni, vagy ha szivesen intézi dolgait rugalmasan e-mail vagy telefonon keresztül, készen állunk a teljes körű felvilágosításra. Ilyen esetben elég, ha egyszer ide utazik az iratokat aláírni, amelyek szükségesek az átíráshoz vagy cégalapításhoz. Kész cég vásárlása vagy új cég alapítása esetén szivesen biztosítjuk cége székhelyét és a könyvelés vezetését is, így cégről széles körű gondoskodást tudunk vállalni.

Ha nálunk vásárol vagy segítségünkkel alapít céget, egyúttal székhelyet és könyvelést biztosítunk vállalkozása számára! Ha új cégre van szüksége, amely már EU-s adószámmal rendelkezik, mi vagyunk a legjobb döntés.

Bármelyik lehetőséget választja, cégünk átfogó szolgáltatásokat biztosít Önnek, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint eddigi ügyfeleink elégedettsége.

EU-s adósz. rendelkező cég vásárlása
prst

EU-s adószámmal rendelkező céget szeretne? Öné lehet és még aznap megkezdheti tevékenységét, már 2999 € -ért.

Kész cégek vásárlása
prst

Szeretne azonnal cégtulajdonos lenni? Kész cég vásárlása, szlovák adószámmal együtt, már 799 € -tól.

Szlovák cég alapítása Szlovákiában
prst

Teljesen új szlovák Kft-t alapítunk Önnek. Testreszabott cég, az Ön kívánsága szerint, már 499 € -tól.