Szlovák Cégalapítás

499€

Ha szeretne céget alapítani Szlovákiában, de nem ismeri a Szlovák Köztársaság szabályait és rendszerét, vagy a hosszadalmas papírmunka elvette a kedvét, amely a cégalapítás velejárója, akkor forduljon bátran hozzánk! A cégalapítás körülményes jogi folyamat, amely szakértelmet igényel. A vállalkozás indítása sok fejtörést okoz a szlovák állampolgárok számára is. Vállalatunk segít és széleskörű szolgáltatásokat biztosít a társaság sikeres létrejöttéhez.

Önnek mindössze annyi lesz a dolga ,hogy eldötse, cége milyen formát öltsön, legyen szó cégnévről, székhelyről, vállalkozás tevékenységeiről, ügyvezetőről vagy társakról. Mi mindent elintézünk Ön helyett és átadjuk Önnek a kész társaságot. Többévi tapasztalataink, szakértelmünk és ügyfeleink elégedettsége is azt bizonyítja, hogy szakszerű vállalat vagyunk, mivel a megbeszélt időpontokat betartsuk és a részletekről folyamatosan informáljuk ügyfeleinket.

Cégalapítás szolgáltatásai és annak előnyei és jellemzői:

A cégalapítás Szlovákiában sok előnnyel jár. Ha még nem biztos benne, hogy szeretne-e céget Szlovákiában, olvassa el bővebb összefoglalónkat, mely a szlovákiai cégek előnyeit sorolja fel.

Ha szeretne céget alapítani Szlovákiában, akkor jó helyen jár. Vállalatunk mindent biztosít, ami a cégalapításhoz szükséges, így akár már két hét alatt Ön is cégtulajdonos lehet!

Mivel a szlovákiai cégek egyik alapvető tulajdonságai közé tartozik, hogy szlovákiai székhellyel kell hogy rendelkezzen, így eladásra várakozó cégeink székhelyét ügyfél kívánsága szerint két helyen biztosítjuk. De érdeklődés esetén más városokban is kínálunk székhelyet.

Rimaszombat

25€/hó

Komárom

30€/hó

Szlovák Cégalapítás lépésről lépésre:

Kérdeznék
Érdeklődöm