Szlovák kész cég vásárlása

Ready-made cégek 799€

Kész cég vásárlásakor, egy olyan vállalatot, kft-t vásárol, ami nem rendelkezik múlttal. Olyan korlátozott felelősségű tásaságokról van szó, mint az új cégek alapításánál, de várakozási idő nélkül. Már az iratok aláírása után ügyvezetővé vállhat. A cég megvásárlása után bármilyen változásra lehetősége van, ezen változások benne vannak az árban, további rejtett költségek nélkül. Az átírás pár napot vesz igénybe, de Ön az aláírás után már tevékenykedhet a cégben. Ha még nem biztos abban, hogy szlovák céget szeretne, olvassa el bővebb összefoglalónkat, mely a szlovákiai cégek előnyeit sorolja fel.

Ready-Made – eladó cég jellemzői:

Mivel a szlovákiai cégek egyik alapvető tulajdonságai közé tartozik, hogy szlovákiai székhellyel kell hogy rendelkezzen, így eladásra várakozó cégeink székhelyét ügyfél kívánsága szerint két helyen biztosítjuk. De érdeklődés esetén más városokban is kínálunk székhelyet.

Komárom

30€/hó

Rimaszombat

25€/hó

A székhelybiztosítás teljes mértékű gondoskodást kínál. Bejövő postáit szivesen továbbítjuk az Ön által megadott postai vagy akár elektronikus címre (e-mail), sőt amennyiben igényt tartna rá, azok tartalmát lefordítjuk magyar nyelvre. Nagy előnnyel jár, ha Komáromban vagy Rimaszombatban szeretné székhelyét elhelyezni, ugyanis egy fedél alatt lehet a könyvelés és a székhely. Így a könyvelőnő első kézből értesíti a bejövő postáról.

Ready-made cég vásárlása lépésről lépésre:

Kérdeznék
Érdeklődöm