Cégünk az ügyfelek számára könyvelési iletve bérszámfejtési téren is kínál szolgáltatásokat. Ha a vállalkozását nemrégiben alapították, vagy évek óta is működik, és gyors, rugalmas, valamint megbízható számviteli szolgáltatásokra van szüksége, akkor teljes mértékben rendelkezésre állunk az Ön számára.

Az ügyfelek tisztelése számunkra azt jelenti, hogy mindig elérhetőek vagyunk, készen állunk és képesek vagyunk azonnal reagálni az Ön igényeire, és proaktívan foglalkozunk minden kihívással. Tudjuk, hogy feladatunk az ügyfelek életének egyszerűsítése és az akadályok eltávolítása, amelyek megakadályozzák őket a további növekedésben.

A könyvelés, a számviteli tanácsadás, a bérszámfejtés és az emberi erőforrások terén szerzett sokéves tapasztalat alapján szolgáltatásainkat számos iparág ügyfeleinek tudjuk nyújtani. Az egyes iparágak sajátosságainak áttekintését és a megszerzett tapasztalatokat átvisszük szolgáltatásaink szintjének folyamatos növekedésére. Ily módon ügyfeleinknek átfogóbb képet adhatunk egy konkrét problémáról.

Könyvelés

Könyvelés

Kettős és egyszerű könyvvitel vezetése

Üzleti szaktanácsadás

Üzleti szaktanácsadás

kis- és középvállalkozások számára

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

Havi bérek kiszámolása és lekönyvelése

50€/hó
Érdeklődöm
Kérdezek
■ ■ ■