Trans Whale s.r.o.

Csillagok

A cégalapítástól kezdve a székhelyszolgáltatáson keresztül, mely magában foglalja a postai küldemények kezelését is nagyszerű szolgáltatást kaptunk. Néhány esetben speciális cégre szabott segítséget kértünk, amiben szintén tudtak eljárni. Mindez hozzáértést, felkészültséget, valamint széleskörü és jó kapcsolatrendszert takar. Szívből merjük ajánlani mindenkinek.

Barkó Beáta, ügyvezető

Master Machine s.r.o.

Csillagok

Nagyon meg voltam elégedve. Gyors, pontos, szakszerű szolgáltatás. Minden időben el lett végezve, csak ajánlani tudom!

Dr. Zsófia Juhász Bózváriné, ügyvezető

Versus Impact s.r.o.

Csillagok

Cégetekkel kapcsolatban írnám az együttműködés mindig flottul ment.Kiemelném az odafigyelést az aktuális jogszabályokra való figyelemfölhívást,az azonnali tájékoztatást a céggel kapcsolatban.Valamint kiemelném a segítőkészséget,ami a személyes segítségedet jelentette,a szlovák adóhivatal és banki ügyintézésben.

Géczi Róbert, ügyvezető

REAL IDEAS s.r.o.

Csillagok

Szeretném bizalommal ajánlani cég szolgáltatásait, melyet volt alkalmam már több ízben igénybe venni. A jövőben is hozzájuk fordulok, ha szükségem lenne rá. Professzionális a hozzáállás, a kommunikáció, gyors az ügyintézés.

Bc. Kelemen Gyongyvér

PRIMA ASPHALT s.r.o.

Csillagok

Én nagyon megvoltam elégedve az ügyek intézéssével. Az időbe értesítéssel, tájékoztattással. És a korrekt árakkal szakmai hozzá értésssel.

Bán Zsolt, cégtulajdonos

BEAR Elektro s.r.o.

Csillagok

Az együttműködés nagyon szuper volt. Előre megegyeztünk az árban amely mindent magába foglalt és utólag nem változott,nem emelkedett. Miután postán és e-mailben elküldtem az Önök által kért dokumentumokat, ami valójában nem volt sok, 2-3 kitöltött nyomtatvány, közjegyző által hitelesített felhatalmazás és aláírásminta,majd cca. 10 munkanapon belül a cégem az s.r.o.-m máris regisztrálva volt az üzleti kamarában.

Bencz Arnold, ügyvezető

Rent a lot s.r.o.

Csillagok

Gyors, precíz és rugalmas ügyintézés, magyar és szlovák nyelven egyaránt! Csak ajánlani tudom annak, aki céges ügyintézésben gondolkodik!

Bózvári Eszer, ügyvezető

MWSK s.r.o.

Csillagok

Vállalkozást akartunk indítani, de már az elején elakadtunk, szlovák cég. alapításánál. Szerencsére megtaláltuk a cégjüket, amely sokat segített nekünk a vállaltunk létrehozásában, gyakorlatilag mindent megoldottak helyettünk, és képesek voltunk vállalkozást indítani anélkül, hogy a hivatalokban kellet volna intézkednünk.

Lajka Szabolcs, ügyvezető

EKOIZO s.r.o.

Csillagok

Az céguknél szolgáltatásait először használtam a cég ügyvezető igazgatói posztjával kapcsolatos lemondás miatt. Legnagyobb elégedettségemet kell, hogy kinyilvánítsam a professzionális megközelítés, barátságos légkör és a dolgok alapos áttekintésének területén. Csak ajánlani tudom.

Vrábel Péter, manager

DAMM House s.r.o.

Csillagok

Az cégukon keresztül alapítottam a vállalatomat, és nagyon elégedett voltam. A kommunikáció a legmagasabb szinten van és maximálisan segítőkészek. Csak ajánlani tudom, mivel segítették az induló vállalkozásomat.

Varga Dániel, ügyvezető

Enmax Holding s.r.o.

Csillagok

Én nagyon megvagyok elégedve a szolgáltatással, úgy mint az ügyfélszolgálattal. A elég gyorsan zajlottak a folyamatok is ami a cég alapitást illeti.

Medve Mátyás, ügyvezető